TIJDEN

Keuken Open: 10:00u

Ontbijt tot: 12:00u

Lunch tot: 16:30

Diner vanaf 17:00


De keuken van De Staat
 

De Staat streeft naar gezonde leefomstandigheden voor mens en dier. Daarom voert De Staatskeuken een biologische kaart en wordt er gewerkt met producten van Lindenhoff. Dit bedrijf werkt op een ecologische, biologische diervriendelijke manier en levert dan ook topkwaliteit voedsel aan verschillende sterrenrestaurants.

 Op www.lindenhoff.nl leest u meer over de inspirerende werkwijze van het bedrijf dat ervoor zorgt dat u bij De Staat op een biologisch verantwoorde manier eet.

 

BROOD


Naast de producten van Lindenhoff biedt De Staat brood van Menno dat te boek staat als het beste wat voor handen is. Met respect voor de Franse bakkerschool en passie en talent voor het ambacht bakt Menno in een houtoven het rustieke en desembrood voor De Staat. Daarvoor neemt hij de tijd, want om de smaak optimaal te laten ontwikkelen, is geduld vereist…

 

KOFFIE


De Staat schenkt Bocca Coffee. Het Nederlandse bedrijf dat de Bocca-bonen importeert uit Ethiopië toont zich met passie en fair trade een ware liefhebber van echte koffie. Bocca werkt op een duurzame manier. Met biologische producten en projecten zorgt Bocca ervoor dat economie en leefklimaat in Ethiopië verbeteren. De koffie van Bocca is ‘goed’. Dat steunt De Staat.

 


 

TICKET

VERKOOP

Koop en download online je ticket { klik hier }


 

 

WINNAAR BESTE STRANDTENT 2011


 

STAATS

INLICHTING

 


STAATS

INRICHTING

Bekijk De Staat in 3D

 

{ klik hier }