Contact

Voor contact met De Staat verwijzen wij je graag door naar onze inlichtingendienst. Deze staat je graag te woord om vragen te beantwoorden en je extra informatie te verschaffen. De inlichtingendienst van De Staat is bereikbaar: 070 - 33 888 60 Info Mail.

Reserveren

Reserveren voor vandaag? Dit kan via 070 - 33 888 60
Reserveren voor andere dagen? Dit kan via Reserveren Mail 

Een bruiloft of evenement? Mail dan naar events@destaat.info

Strandpaviljoen
De Staat
Strand Zuid 4
Strandslag 10

Postadres
Postbus 84106
2508 AC Den Haag

Verhuur / reserveringen
Telefoon: 070 - 33 888 60
Of via reserveren@destaat.info


Helaas verbieden Natuurbehoud en de gemeente Den Haag ons om bewegwijzering te plaatsen in de duinen, wij hopen dat u ons met de volgende informatie weet te vinden.


Route:

Openbaar vervoer: tram 12 en bus 22

Vanaf Hollands Spoor of Centraal Station neemt u tram 12 of bus 22, bij het eindpunt van lijn 12 (Duindorp/ Markenseplein) uitstappen en achter snackbar Melissa de duinen in lopen. Neem bij de eerste 3-splitsing de optie rechtdoor en volg de borden strandslag 10. De Staat bevindt zich op een kleine 400 meter van de tramhalte.

 

Eigen vervoer:

Voor navigatiesystemen: "Markenseplein, Den Haag" intoetsen

Uit alle richtingen: Den Haag (A12) volgen en de borden: Scheveningen Haven / Kijkduin

Bij de Utrechtse baan aan het einde links (bij het Malieveld) de Zuidhollandlaan op. Bij de stoplichten aan het einde rechts de Koningskade op. Na ± 800 meter meteen na het Hubertusviaduct rechtsaf (Let op! afslag ligt 20 meter na het viaduct). Scheveningen Haven volgen langs Madurodam, het Congrescentrum en Museon. Op de President Kennedylaan na de Texaco-pomp (links na ± 3 km) over de brug meteen naar rechts de Houtrustweg op (borden Scheveningen Haven). Houtrustweg volgen en aan het einde in de bocht links afslaan. De weg volgen en aan het einde rechts afslaan. Bij het eindpunt van tramlijn 12 (Duindorp/ Markenseplein) uitstappen en achter snackbar Melissa de duinen in lopen. Neem bij de eerste splitsing de tweede rechts en volg de borden strandslag 10. De Staat bevindt zich op een kleine 400 meter van de tramhalte.

 

 

Map Data
Map data ©2016 Google
Map DataMap data ©2016 Google
Map data ©2016 Google
Map
Satellite

 

TICKET

VERKOOP

Koop en download online je ticket { klik hier }


 

 

WINNAAR BESTE STRANDTENT 2011


 

STAATS

INLICHTING

 


STAATS

INRICHTING

Bekijk De Staat in 3D

 

{ klik hier }